Strålende trægulve med en billig gulvslibning

Er du træt af at gå og kigge på slidte, nussede trægulve, som aldrig rigtig kommer til at se pæne eller rene ud, uanset hvor ofte og hvor grundigt, du vasker og skrubber dem? Så er det nok på tide med en gulvafslibning, så dit trægulv kan få lov at starte på en frisk.

Hjælp gulvet tilbage til fordums skønhed med en gulvafslibning

Ved en gulvafslibning fjernes de øverste 1 – 2 mm af gulvets overflade – lige nøjagtig nok til at slette alle spor af ridser, skrammer, pletter og misfarvninger samt den film af nedtrådt støv og skidt, som udgør den slidte og trætte overflade. Bagefter behandles gulvet med beskyttende midler, som får det til at fremstå smukt og ensartet.

Find din professionelle gulvmand til gulvafslibning på gulvkanonen.dk

Hos gulvkanonen.dk kan du finde en erfaren og rutineret gulvmand, som kan forestå afslibning af dit slidte trægulv. Der ud over vil en professionel gulvafsliber kunne hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige efterbehandling, alt efter træets sort, gulvets type, og dit temperament. Er du for eksempel ikke typen, som har tid til at bruge timer hver uge på at vaske gulvet med gulvsæbe for at vedligeholde en sart, hvid overflade, kan det være, at en hård lak er bedre til dit gulv.

Det samme gør sig gældende, hvis du har små børn, kæledyr, eller møbler, som ridser gulvet. Det kan også være, at du ønsker en oliebehandling i en anden farve, end gulvets naturlige, eller at du helst vil have træet malet helt over. Gulvkanonen.dk er behjælpelig med alle typer af efterbehandling, og vejleder gerne om gulvets fremtidige pleje, som du selv kan udføre. Og så har du garanti for et stykke veludført arbejde, med et smukt resultat, som du kan have glæde af i mange år fremover. Kig ind på gulvkanonen.dk og læs mere om professionel, billig gulvafslibning, som tilbydes.

Astrid Pedersen