Privat rengøring af høj standard

De fleste af os har de bedste intentioner, når det gælder rengøring i hjemmet. Vi ved godt, at vi – fysisk såvel som mentalt – trives bedst, når omgivelserne er pæne og rengjorte. Støv og skidt i hjørner og kroge er befordrende for alskens sygdomme og allergier, især for de mindste i familien, hvis immun forsvar endnu ikke er fuldt udviklet.

Ironisk nok er det som oftest børnefamilier, som er mest presset på tid, og derfor ikke altid får gennemført rengøring og oprydning i det omfang, det skal til. For det første fordi hverdagen i al almindelighed er temmelig komprimeret, når der både skal hentes børn og købes ind på vejen hjem samt laves mad og læses lektier – for det andet fordi det er en del mere givende at tilbringe aftenen med hyggelige aktiviteter sammen med børnene, end det er at styrte rundt og gøre rent. Men det er vigtigt at prioritere rengøring og hygiejne. Og derfor kan det tilrådes, at I som børnefamilie allierer jer med et professionelt rengøringsfirma, som kan varetage den ugentlige rengøring.

DVDMV – rengøring i private hjem

DVDMV er en forkortelse for Det Var Det, Min Ven, og samtidig navnet på et dansk rengøringsfirma, som har specialiseret sig i rengøring hos private. Hos DVDMV finder du veluddannede og kompetente rengøringsassistenter med mange års erfaring inden for rengøring. Du kan booke rengøringshjælp online op til tre dage i forvejen – og således komme hjem til skinnende gulve og støvsugede tæpper, aftørrede overflader og rengjorte køkken elementer.

Du vil blive overrasket over, hvor megen glæde og overskud, det giver, at blive mødt af et rent og velduftende hjem, når du træder ind gennem din hoveddør. Og du skal huske, at du kan trække en stor del af dine udgifter til rengøring fra i skat.

Du kan læse mere på dvdmv.dk

Astrid Pedersen