0

Når udstyret bryder ned under en gulvafslibning

Det er altid irriterende, at man bliver nødt til at foretage ophold i ens arbejde, specielt når man har gang i en grundig omgang gulvafslibning, men selv de bedste kan have uheldet med sig.

Nu er forberedelse jo nøglen til mange ting, også når det drejer sig om at slibe gulve ned, men nogle gange har man måske travlt, så man ikke lige tænker sig om, eller man har glemt at helgardere sig den dag, og så kan det gå galt.

Et eksempel kan være, at man høvler et gulv ned, men så knækker høvlen, fordi den rammer mod noget, eller den er så slidt, at det var et spørgsmål om tid, før den alligevel gik i stykker – måske havde den bygningsfejl i sig, som man ikke kunne se!

Eller også oplever man, at ens værktøj står af, fordi det er overophedet, eller det ganske enkelt går i stykker indvendigt eller udvendigt, så man ikke kan bruge det længere.

Det kan jo tænkes, at det er ens favorit værktøj til at slibe gulve ned, hvorfor man har sværget til at bruge den givne enhed hver gang, men det har så også slidt så meget på den, at den ikke virker mere.

Man skal huske at veksle i ens værktøj, for der kommer jo også nyt værktøj til, som måske kan klare en gulvafslibning bedre end det gamle.

Det er jo med at få sat sig ind i dette, så man desuden også kan følge med markedet, og hvad kunderne vil have.

Dog er vores bedste forslag, at man husker at have reservedele med sig og helgardere sig med ekstra udstyr med videre.

Selvom der er en lille chance for, at man får brug for det, så er det da bedre at have det med sig, end at man står og ikke kan komme videre, fordi man ikke er forberedt godt nok.

Anders Lundtang Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *