0

Kunsten at skære terrassebrædder til

Som regel køber man jo ens terrassebrædder i hele partier og tager gerne lige en “favnfuld” mere med, så man ved, at man har nok, så man ikke skal hen at købe mere midt i det hele, så der kommer et ophold i projektet med at lægge terrassen.

Medmindre man så også har en gigantisk terrasse, man gerne vil lægge, så skal man ofte skære de brædder til, så de passer sammen.

Selv hvis man har en stor idé med ens terrasse, så passer den sjældent med bræddernes længde selv, og man skal jo ikke lægge en terrasse efter, hvor lange brædderne er – man skal lægge den, som man gerne vil have den.

Er terrassen længere end brædderne, så skal man jo også ofte have nogle stumper i forlængelse deraf.

Det er ikke bare ligetil at skære terrassebrædder

Vi mener ikke på den måde, du i dig selv skære de her brædder, for hvis du har det rette værktøj, så kan det ofte gøres meget hurtigt og let, så man hurtigt har de rette bræddelængder.

Men det er det med, når man skal lægge dem i forlængelse af hinanden, for godt nok vil de så ofte passer sammen igen, men det skal også se flot ud.

Man bør lægge dem i et mønster, der er indbydende at se på, så det ikke ser sjusket ud, hvordan man har lagt dem. Selv hvis man bare lægger dem, som man skærer dem, bør man forsøge at lave et system i det.

Dog skal man også passe på her, for hvis man lægger alle skæringspunkterne samme sted på terrasse, kan der komme vægt på her, hvis der er et hulrum nedenunder, men ellers kan den også begynde at hælde her.

Således bør man lave en tegning over projektet, hvor man har målt efter forud, så det passer.

Anders Lundtang Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *