Køb enslydende domæner og redirect dem til din hjemmeside

Hvis du har en hjemmeside, er det en god ide, at du ser nærmere på, hvad de domæner, der ligger tæt op ad dine hedder. Hvis du har domænet ledigedomæner.dk, giver det for eksempel mening for dig at se, hvor ledigtdomæne.dk fører hen. Hvis folk kommer til at skrive dit domæne forkert, kan de jo ende på en helt anden side, end det egentlig var planen.

Hvis de enslydende domæner er ledige, er det en god ide, at du køber dem og får dem til at redirecte til din hjemmeside. Hvis folk skriver domænet forkert, vil de altså komme ind på din side, selvom de havde skrevet det forkerte domæne. Det er virkelig smart for dig. 

Det er ikke noget, der er svært for dig, og det er ikke noget, der behøver at være dyrt for dig. Det koster omkring 50 kroner om året at have et domæne. Hvis du køber et eller to mere og redirecter dem til din hjemmeside, er det altså ikke noget, der kommer til at betyde alverden. 

Bliv klogere på domæner på stor hjemmeside

Ledigedomæner.dk er faktisk en hjemmeside, der eksisterer i virkeligheden. Det er en stor side, hvor de skriver alt om, hvordan du kan vælge det rette domæne, hvor du kan købe det henne, og hvad du ellers skal have styr på i forbindelse med oprettelse af din hjemmeside. Det er altså en side, der klæder dig rigtig godt på, hvis du overvejer at købe et eller flere domæner. 

Du kan også blive meget klogere på, hvad dit domæne helt præcist er. Hvis du gerne vil forstå det hele fra bunden af, er det altså også en god måde for dig at lære om det. Det kan for eksempel være en stor hjælp at vide præcis, hvordan du får valgt et godt domæne. Dermed kommer du godt fra start med din nye hjemmeside. 

Emilie Ann Jacobsen