Find et webhotel med den bedste service

19 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du på jagt efter det webhotel som skal huse din virksomheds hjemmeside eller webshop i fremtiden? Så bør du se dig godt for.

Det er vigtigt at du vælger et webhotel som holder en vis kvalitetsmæssig standard hvad angår sikkerhed og oppetid. Du bør for eksempel sikre dig at det webhotel du vælger kan tilbyde backup således at du ikke risikerer at miste vigtige data i forbindelse med et eventuelt nedbrud. Og så er det en god idé at vælge et fuldt serviceret webhotel.

Hvilke services tilbyder et dansk webhotel?

Når du vælger at benytte et webhotel fra en dansk udbyder kan du forvente flere forskellige nyttige tjenester i forbindelse med din hosting.

Langt de fleste webhoteller i Danmark tilbyder det der kaldes for one click installation af CMS – Content Management Systems – som for eksempel WordPress, Joomla!, Drupal, Shopify eller Magento. Disse CMS’er er de førende på markedet inden for open source frameworks til opbygning af websites.

webhotel

Den store fordel ved eksempelvis WordPress er at det er utroligt nemt at bruge, også selv om du ikke har en uddannelse inden for digitalt design. Og med one click installation slipper du for at bøvle med kode eller opsætning af database.

Webhoteller i flere forskellige størrelser

De fleste udbydere af webhotel løsninger sørger samtidig for at tilpasse disse således at de matcher forskellige behov. Derfor vil du kunne vælge mellem tre til fire forskellige webhotel pakker som hver især indeholder varierende båndbredde og pladsmængder, antal email adresser, eller adgang til support.

Du behøver dog ikke at være bange for at vælge forkert. Kommer du i bekneb for plads vil du nemt og hurtigt kunne opgradere din løsning, så denne komme til at matche dine ønsker og din virksomheds behov.

Hvis du er i tvivl om hvilket webhotel du skal vælge vil du kunne få hjælp på webhotel-guiden.dk.

Flere Nyheder