Find det bedste SUP board online

Går turen til stranden? Så bør du overveje at forkæle familien med et eller flere lækre SUP boards.

Hvad er et SUP board?

Et SUP board, eller et paddleboard som det også kaldes, er en surfbræt lignende anordning særligt designet til opretstående padling. Dette fænomen er opstået på Hawaii og har siden bredt sig til resten af verden.

Herhjemme i Danmark er stand up paddling, hvilket SUP er en forkortelse for, blevet endog særdeles populært inden for de seneste år. Du kan bruge dit SUP board alle steder hvor der er vand. Dette uanset om der er tale om landets mange kyst strækninger, havnefronten i din hjemby, eller de hyggelige søer, åer og andre vandløb rundt omkring i Danmark.

Du kan dyrke stand up paddling selv om det ikke blæser, i modsætning til windsurfing. Det er desuden en del lettere at lære teknikken bag stand up paddling end det er at lære at surfe. Alle voksne og større børn kan lære denne teknik – og så er der lagt op til timevis af sjov med det morsomme SUP board.

SUP board – nemt og bekvemt

Der ud over er det en del nemmere at have med et SUP board at gøre end med en kajak eller et surfbræt. Du kan vælge at købe et oppusteligt SUP board som hurtigt kan pakkes sammen og pustes op.

I sammenpakket tilstand fylder et SUP board ikke det store hvilket betyder at du kan have det i bilens bagagerum, og opbevare det i et skab når du kommer hjem. Og så koster et SUP board ikke en brøkdel af hvad et surfbræt koster.

Hvor finder jeg det bedste og billigste SUP board?

Du kan altid finde aktuelle anmeldelser og bedømmelser af de nyeste SUP boards online. Tjek Ferieudstyr.dk for de seneste tests af SUP boards.

Astrid Pedersen