Få flotte farver i boligen med hjælp fra en maler

En dygtig maler kan gøre en kæmpe forskel, når det handler om at friske boligen op. Uanset om du blot skal have malet væggene i samme farve, som de hele tiden har haft, eller der skal gennemgribende fornyelse på bordet, vil en professionel maler altid være god at have ved hånden.

På baggrund af sin faglighed og sin erfaring vil en håndværker kunne stille med en kompetent vurdering af dine vægges tilstand, og ud fra denne beslutte, hvilken behandling de vil være bedst tjent med. Og så vil du selv slippe for det store besvær i forbindelse med malerarbejdet.

Malerarbejde – hårdt og tidskrævende

Det er nemlig ikke kun et spørgsmål om at smøre noget maling ud på væggene. Først skal der gøres et grundigt stykke forarbejde i form af afdækning af paneler, dørkarme, vinduesrammer og stikkontakter samt gulve og møbler, det minutiøse arbejde med påføring af malertape er ikke altid så enkelt som det ser ud – og afhængigt af antallet af kvadratmeter i din bolig, er der tale om en temmelig tidskrævende opgave.

Gammel, slidt tapet skal pilles ned, hvilket er en slidsom opgave, som kræver tålmodighed. Forudsat at pudset inden under er sundt og uden større skader, skal dette slibes grundigt med sandpapir og grundes med Microdispers (også kaldet blåt vand), førend det egentlige malerarbejde kan påbegyndes.

Her er det sjældent tilstrækkeligt med et enkelt lag maling. Mange vægge kræver to eller flere lag maling, hvis resultatet skal være pænt og ensartet. Og så er vi ikke engang nået til maling af lofter og indvendigt træværk endnu!

Få tilbud på maling af boligen hos din lokale maler

Skal boligen males med et flot slutresultat, kan det således godt betale sig at overlade jobbet til en dygtig håndværker. Du kan få et godt tilbud på en professionel maler på https://malerkanonen.dk/maler/ 

Astrid Pedersen