En gæstebog fra konfirmationen bliver et minde for livet

17 september 2018 Emilie Ann Jacobsen
En gæstebog fra konfirmationen bliver et minde for livet

Skal du holde konfirmation til foråret, er der tusind forskellige ting, som du skal have styr på. Derfor kan det være en god ide, at du allerede nu får styr på nogle af de ting, der ikke er så presserende, men som bestemt er meget vigtige. Ikke mindst i forhold til at mindes konfirmationen bagefter. 

En af de ting er en gæstebog. Der kan alle gæsterne skrive en hilsen til konfirmanden, dele nogle vise ord eller bare takke for en god fest. Det bliver dels en god måde for jer at huske, hvem der var med til konfirmationen, dels er det fantastisk at have den form for hilsner senere i livet. 

Som forælder er det en god ide, at du husker at købe en gæstebog. Det er nemlig ikke sikkert, at den unge selv vil huske at gøre det. Måske ved han eller hun ikke engang, hvad en gæstebog er. Så kan det også være en god anledning til at tale om det. 

Der findes en række forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe en gæstebog. Et af de steder er for eksempel ctiparty.dk. Det er en webshop, hvor de forhandler alt det tilbehør, som du har brug for til konfirmationen. Det er med til at gøre det meget nemt for jer at købe alt det, som I har brug for, på en gang. Læs mere på https://www.ctiparty.dk/alt-til-festen-konfirmation-657s1html 

Udover gæstebøger kan I for eksempel købe duge, lys, bordpynt, pynt til at hænge i loftet, balloner, flag og meget andet. I kan derfor virkelig få skabt en hyggelig og festlig stemning, der passer lige præcis til jeres konfirmand. 

Når I bestiller på nettet, kan I hurtigt få bestilt de ting, som I gerne vil. Det er med til at gøre det til en meget nem løsning for jer. Hvis du allerede nu ved, hvordan pynten skal være, og at I gerne vil have en gæstebog, kan I derfor lige så godt bestille nu – så er der styr på det i hvert fald. 

Flere Nyheder