0

Aktive og sjove rejser for unge

Igennem de seneste år er rejser for unge blevet mere og mere populært. De unge ønsker at holde ferie på egen hånd, uden mor og far – men gerne i selskab med andre unge. På den måde kan man nemlig få mest mulig fest, leg og socialt samvær ind i ferien og måske oven i købet skabe venskaber for livet. Du bør dog vælge dit ungdomsrejse bureau med omhu.

Rejse for unge med DUF-Rejser

DUF-Rejser har siden 2006 arrangeret rejser for unge som ønsker at hygge, feste og være aktive på ferien. Blandt de mest populære rejsemål hos DUF-Rejser er Sunny Beach i Bulgarien samt Lloret De Mar i Spanien. Disse destinationer er kendtegenet ved masser af tilbud som retter sig mod især unge mennesker – for eksempel et rigt og varieret natteliv og et varieret udbud af aktiviteter ved pool og strand.

Begge rejsemål byder på sol, lækre temperaturer selv langt hen på året, og masser af muligheder for såvel fest som afslapning. Ønsker du en ferie fyldt med sjov og ballade i selskab med andre unge på din egen alder er DUF-Rejser således et fornuftigt bud på et rejse bureau.

Rejs sikkert med DUF-Rejser

Da DUF-Rejser forholdsvis henvender sig til det yngre og knap så rejse vante publikum er det klart at der er lagt særlig vægt på sikkerheden og trygheden i rejsen. DUF-Rejser evaluerer løbende på såvel operatører som på destinationer og sørger for at de unge kan føle sig i sikre og professionelle hænder hele vejen igennem.

Når du rejse med DUF-Rejser er du dækket af selskabets rejsegaranti i henhold til loven om pakkerejser. Og så er DUF-Rejser medlem af rejsegaranti fonden med registreringsnummer 3248.

Du kan, med andre ord, altid vælge DUF-Rejser som dit rejebureau når du ønsker en ungdomsrejse. Læs mere om rejser for unge på duf-rejser.dk

Astrid Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *